محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

آیت الله رئیسی: با هشدار امنیت فضای سایبری تامین نمی شود

آیت الله رئیسی: با هشدار امنیت فضای سایبری تامین نمی شود رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت پیش‌بینی، پیشگیری و اقدام متناسب در مقابل حملات سایبری، گفت: باید برای امنیت فضای سایبری سرمایه‌گذاری کنیم و هرگونه سرمایه‌گذاری در این فضا، ضرورتی است که حتماً باید انجام شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 09
کد خبر: ۱۰۹۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر آیت الله سید ابراهیم رئیسی امروز (سه شنبه) در جلسه شورای عالی فضای مجازی با اشاره به گزارش ارایه شده در زمینه حادثه حمله به سامانه های هوشمند سوخت، ضمن تشکر از وزارت نفت، صدا و سیما و دستگاه های مربوطه برای مدیریت مناسب شرایط و جلوگیری از سوء استفاده دشمنان، گفت: ضرورت دارد برای جلوگیری از حوادث مشابه، ضعف‌ها، قصورها و تقصیرهای احتمالی در حادثه اخیر شناسایی شود لذا این حادثه یک درس و عبرتی است که اگر ساختارها دچار کاستی و ضعفی است، حتماً باید برطرف گردد.

آیت الله رئیسی اصلاح و تقویت ساختارهای موجود در حوزه فضای سایبری را ضروری دانست و تاکید کرد: با توصیه و هشدار، امنیت فضای سایبری تامین نمی شود و اصولا مشکلات کشور را نمی‌توان صرفا با توصیه حل کرد. توصیه بخشی از کار است اما در کنار آن وظیفه داریم اقداماتی انجام دهیم که برای مردم و جامعه اطمینان نسبی حاصل شود.

رئیس جمهور افزود: مدیریت فضای سایبری موضوع فراقوه ای است و الزام سازمانی در این حوزه ضروری است. ضمن اینکه دستگاه‌های اطلاعاتی و سایر نهادها نیز وظیفه دارند از بروز اینگونه حوادث جلوگیری کنند و این نیازمند اشراف جدی اطلاعاتی است.

رئیسی گفت: باید قرارگاهی وجود داشته باشد که بتواند دائماً وضعیت را رصد کند و بروز شود و در مقابل هجوم‌های احتمالی ایستادگی و آنها را دفع کند. در این رابطه انجام رزمایش ها و تمرینات مختلف برای شناسایی نقاط ضعف و مصون سازی در مقابل هجمه ها را ضروری می دانم. همچنین باید سیستم های جایگزین داشته باشیم که دستگاهها دچار مشکل نشوند.

رئیس جمهور همچنین بر لزوم بازنگاه در تقسیم وظایف و بهبود و ارتقای آن و استفاده از همه ظرفیت های کشور برای مصون سازی در مقابل حملات احتمالی سایبری تاکید کرد. /فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار